Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Citytrip naar het romantische Brugge

Citytrip naar het romantische Brugge

21/1/2010 - Genieten van een weekendje op hotel in Brugge

Tip: binnenkort loopt in Brugge het jaarlijkse Klinkers Brugge 2010, het bijzonder gezellige stadsfestival, hét leukste festival misschien wel in Vlaanderen. Twee weken lang wordt de Brugse binnenstad omgetoverd tot één groot muziekpodium, met namen als Flip Kowlier, Daan, enz...

Heerlijk goedkoop weekendje weg op hotel in Brugge centrumBrugge wordt ook wel als "Het Venetië van het Noorden". Deze prachtige middeleeuwse stad is een van de kroon van België juwelen. (Tip: blader eens door deze reisgids Brugge, kom je al heel wat info te weten over deze wonderbaarlijke stad.) In geen enkele andere Europese stad het gevoel en de uitstraling van de middeleeuwse tijden zo hier aanwezig zijn in deze stad dicht bij de Noordzee. Bezoekers vacationning in hotels Brugge zeggen dat het de hoofdstad en grootste stad van de provincie West-Vlaanderen in de Vlaams Gewest van België en het is elegante stad ligt in het noordwesten van het land. Het historische stadscentrum is een prominente World Heritage Site van de UNESCO. Het is eivormig en ongeveer 430 hectres in grootte. Brugge heeft een belangrijke economische betekenis dankzij de haven. Op een gegeven moment was het de "Chief Commercial stad" van de wereld. Brugge is ook de thuishaven van het College van Europa.

Zodra een 13e-eeuws doek maken van het centrum, Brugge (Brugge) kunnen zijn een belangrijke toeristische bestemming waar de meeste mensen willen hun vakantie doorbrengen in Hotels Brugge, maar de rijkdom van het zwerven grachten en versierde huizen, plus middeleeuwse charme van de stad, blijft. Voetganger Het historische centrum is alleen straten varkenshaar met gotische torens en bloeit. Vriendelijke bewoners van de West-Vlaamse hoofdstad bezoekers te imponeren met hun enthousiasme om bezienswaardigheden van hun stad laten zien zoals het schitterende Groeningemuseum, Kerk van Onze Lieve Vrouw en het Belfort en de markthallen.

De meeste mensen willen hun vakantie doorbrengen in hotel Brugge Brugge want het is een magneet in alle seizoenen en beroemd om haar belangrijkste attracations zoals: - Belfort Museum het is een klim naar de top van de 83m hoge toren langs de klok mechanisme en een beiaard van 47 klokken, die ook biedt een prachtig uitzicht over de stad en omliggende Countryside stadhuis: - het stadhuis dateert uit 1376 en het is beroemd om zijn spectaculaire meideval plafonds versierd met houtsnijwerk en de laatste is Groeningemuseum: - Vlaamse, Belgische en Nederlandse kunst door de eeuwen heen is het thema van deze galerij, waarvan de collecties behoren werken van deze beroemdheden als Jan van Eyck, Hiëronymus Bosch en Marcel Broodthaers, alsmede renaissance, barok en moderne werken.

Bezoekers genieten in hotel Brugge ook zeggen over de gebeurtenissen in Brugge als de processie van het Heilig Bloed (mei 2009 jaarlijks), Cactus Festival (juli 2009 per jaar) Locatie: - Minnewater, Klinkers Brugge Music Festival (juli-augustus 2009 per jaar), Brugge gracht festival (augustus 2009 jaarlijks) en de laatste is Snow and Ice Sculpture Festival (november 2009 - jan 2010 jaarlijks).

Mensen vacationning in Brugge Hotel is ongelooflijk goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur maakt het een van de meest opwindende toeristische attracties in Europa. Naast de architectuur, om sites te zien met diverse musea. Eerst is het Groeningemuseum, met zes eeuwen van schilderijen uit verschillende stijlen, waaronder werken van Jan van Eyck, een Vlaamse Primitief schilder. De Memling museum is ook niet te missen, met de houten heiligdom van St. Ursula. Ook de enige kunstwerk van Michelangelo verlaten Italië tijdens zijn leven, kan worden gezien in de Kerk van Onze Lieve Vrouw. De kapel van het Heilig Bloed toont ook een Ampul bekend om het bloed van Christus bevatten.

Natuurlijk is een bezoek aan Hotels Brugge niet zou worden compleet zonder een kanaal of wagen rijden, bemonstering van de chocolade en wafels, winkelen voor ambachtelijke werk, inclusief de beroemde Brugse kant, het bezoeken van kunstgaleries, het beklimmen van de klokkentoren of proberen een aantal van de meer dan 350 Belgische bieren beschikbaar.

Post A Comment!

<- Last PageNext Page ->

Andere bestemmingen
nieuws van de dag
Hotels in London
Hotels in Barcelona, Spain
Hotels in Rome, Italy
Hotels in Venice, Italy
Cheap hotel reservations
Hotels in Parijs
Goedkope hotels reserveren
Goedkoop op hotel
Hotels reserveren
Reserveren van hotels
Goedkope hotels
Hotels in Londen
Hotels in Deventer
Hotels in Valkenburg
Hotels in Bergen aan Zee
Hotels in Amsterdam
Hotels in Noordwijk
Hotels in Zeeland
Hotels in Londen
Hotels in Berlijn
Hotels in Rome
Hotels in Parijs
Hotels in Venetië
Hotels in Zeeland
Hotels in Gent
Hotels in Blankenberge
Hotels in Oostende
Hotels in De Haan
Hotels in De Panne
Hotels in Knokke
Hotels in Bruges
Cheap hotel reservations Hotels in Bruges
Cheap Hotels in Bruges
Hotels in Bruges Belgium
Hotels in Bruges
hotels in Venice


free travel blogs
make travel blogs
blogs travel hotels
reis blogs
vakantie blogs maken
gratis vakantie blogs
blogs over hotels
free travel blogs hotels


Hotels in Brugge
Hotels Amsterdam
Stedentrip Brugge
Weekendje Antwerpen
Hotels in Antwerpen centrum
Antwerpen citytrip
Oostende hotels
Hotels in Amsterdam
Hotels in Blankenberge
Knokke hotels
Vakantie in Blankenberge
Hotels in Brussel
Citytrip Berlijn
Weekendje in Venetië
Hotels in Madrid
Vakantie aan zee in Oostende
Hotels in Knokke
Koksijde hotels
Hotels in Deventer
Hotels in Leuven centrum
Weekendje weg in Rotterdam
Hotels in Nieuwpoort aan Zee
Overnachten in Kortrijk
Bezoek aan Maastricht
Stedentrip Valkenburg
Hotels in Madrid
Napels hotels
Vakantie in Milaan
Hotels in Noordwijk
Hotels in Parijs
Brugge... door honderdduizenden mensen per jaar geroemd om haar schoonheid. Logeren in een hotel in Brugge is dan ook een absolute aanrader voor ieder die houdt van prachtige middeleeuwse steden!


Advertisement

Partners

Book Your Hotel

Recent Posts

Van Brugge naar Parijs
Valentijn vieren in het romantische Brugge
Brugge in de Lente
Kerstmarkten Brugge
Genieten van een weekendje op hotel in Brugge

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me